Изхвърляне на стар диван от хамали

Хамали за изхвърляне на диван

Хамали за изхвърляне на стар диван в София

Не е тайна, че да се отървем от употребяван диван или спалня може да се окаже доста трудно. Меката мебел трудно мобе да се продаде, особено, ако е повредена, скъсана или изцапана. Неприятно е като се помисли, че сте дали толкова много пари и сега трябва да ги изхвърлите на боклука.

Изхвърляне на стар диванЗа съжаление, с изключение на кожената, меката мебел може да се обезци почти напълно при използване. Това, което един собственик на диван може да направи, освен да се опита да го продаде е да се обади на хамалите, че има за изхвърляне стар диван.

Разбира се има и други решения.

Организиране на Гаражна разпродажба

Въпреки, че е доста трудно да се продава употребявана мека мебел, това не е невъзможно. До голяма степен, всичко зависи от състоянието на дивана. Само обмислете добре продажбата, трябва да е с разумна цена. Ето един добър начин да прецените какво е състоянието на това, което продавате: ако нещата се обърнат, ще искате ли вие да купите този диван?

Ако смятате, че дивана е в достатъчно добра форма, направете му професионално почистване. Той не може да донесе големи пари, но пък ще се продаде по-лесно.

Друг вариант е да дарите дивана в някоя църква, читалище, училище или благотворителен базар. Може и в някоя обществена организация. Никой няма да ви откаже подобно дарение.

И все пак, опитайте първо с обява в интернет пространството. Ако никой не откликне, тогава обмислете останалите варианти.

Хамали за изхвърляне на стар диван от жилище

Хамали за изхвърляне на диванПоследния е да повикате хамалите, които много бързо ще се справят с изхвърлянето. Ще разглобят всичко и ще го изнесат на части. Така ще им е по-лесно да изнесат меката мебел, тъй като е обемиста и е трудно да се изкарва през врати и по стълбище, особено, ако е на по-висик етаж.

След като го изнесат и го натоварят на камиона, ще го закарат до депото за рециклиране.

Майстори.ком изхвърля ненужни вещи в София и региона

Нашата хамалска бригада може да ви предложи евтино или дори безплатно изхвърляне на ненужни вещи; мебели и битови отпадъци. Като например – стар диван; маси; столове; секции; шкафове; холни гарнитури и всичко останало, което се сетите. В зависимост от тяхното състояние и мястото, на което се намират ще ви бъде предложена оферта за БЕЗПЛАТНО или супер евтиното им изхвърляне. Свържете се с нас на посочените данни за контакти и научете повече за хамалските и транспортните услуги, които предлагаме.

4 comments

  1. Pingback: Изхвърляне на спалня, гардероб и шкафове от хамали | Maystori.com

  2. Pingback: Преместване на багаж и мебели в София | Maystori.com

  3. Pingback: Преместване или изхвърляне на диван в София | Maystori.com

  4. Pingback: Рязане на храсти и дървета в София | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.