Почистване на храсти и извозване до отпадъци

Рязане на храсти и дървета

Рязане на храсти с изхвърляне на сметище

Когато са се събрали повече изрязани храсти и клони, ще е доста трудно сами да се справите с извозването им до сметището. Разбира се, хората, които разполагате с каруца и кон, няма за какво да се притесняват, но те са малцина. Ако сте изрязали ненужните клони от дърветата в двора и сте подкастрили храстите и ви предстои извозването на отпадъците към сметището, обадете се на хамалите. Те ще реагират веднага и ще направят това вместо вас.

Рязане на храсти и дърветаАко не разполагате с необходимата техника за кастренето на клоните и храстите, отново можете да разчитате на хамалската бригада. Почистването на дворовете е доста трудоемка дейност, но се налага да бъде извършвана, за да има имота ни наистина привлекателен вид. Почистването на храсти и дървесни отпадъци се налага през пролетта, есента и ако е имало по-значителна буря през летните месеци.

Изхвърляне на храсти в София

За да сте сигурни, че няма да съсипете храстите и дърветата в двора си, доверете се на професионалистите. Хамалите добре знаят кое как да направят. Все пак това е една от основните им дейности. Те разполагат не само с опита и знанията, но и с необходимата техника за подрязване. Не е логично за едно изрязване на храсти и клони да си купувате резачка. Вие не знаете как да я използвате.

Хамали за почистване на боклуци от двор

Изхвърляне на боклуци от сметищеНе се нагърбвайте с дейност, за която не е ясно как ще свърши. Хамалите, които сте ангажирали за извозването на храстите и дървесните отпадъци ще се заемат с рязането, ако вече не е направено и ще натоварят всичките отпадъци на товарното превозно средство, с което са дошли. Ще закарат всичко до сметището, а вие можете вече да се заемете с облагородяването на градината или паленето на барбекюто.

Старателното и редовно почистване на двора е наложително не само от естетическа гледна точка, но и заради опасността да се завъдят всякакви влечуги в голямата растителност.

1 Comment

  1. Pingback: Почистване на апартамент от боклуци | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.