Почистване на двор и градина

Почистване на двор и градина от боклуци

Почистване на двор и градина с извозване до сметище

Боклуците в дворовете са истински кошмар за хората, които живеят в къща и разполагат с голям двор. Сигурно сте чували хората да казват колко много завиждат на тези, които си имат двор. Как в него могат спокойно да си почиват, да си правят барбекю, да посрещат гости. Наистина звучи чудесно, но на никой не му е ясно колко много работа има, преди да се стигне до почивката и барбекюто.

Изхвърляне на боклуци от двор

След студените месеци е необходимо дворът и градината да бъдат почистени от изсъхналите храсти и останалите боклуци, след като снегът се е разтопил. За почистването трябва да разполагате с редица инструменти и машини, които е непосилно за един човек да купи, за да използва.

Почистване на двор и градина от боклуциСигурно няма да е много сложно да наемете някой социално слаб, който е съгласен на всичко само да изкара някой лев. Той, обаче, едва ли ще се справи сам с цялата задача, а няма техника. Най-вероятно ще отбие номера и ще остави половината боклук несъбран. Дори и да успее да събере всичко ненужно, няма да може да го извози до сметището. Ще трябва сами да се заемете с изхвърлянето на боклука.

Хамали за почистване на двор и градина

Почистване на къщи с двор от боклуциЗа да не се главоболите с един куп неща, един да чисти, друг да събира, трети да изхвърля боклука, обадете се на хамалската бригада, която ма най-голям авторитет във вашето населено място и уговорете времето за почистване на двора и градината. Това може да стане дори и в работен ден—докато вие сте на работа, хамалите ще подстрижат сухите храсти, ще оберат боклуците, ще натоварят всичко в пикапа ще го извозят до сметището. Като се приберете от работа, ще имате един чист и подреден двор, който ще може вече да приюти удобната ви градинска мебел и барбекюто. Можете да си поканите и гостите, стига да не вали, разбира се.

Побързайте да си запазите ден, защото много други собственици на дворове, ще предпочетат също услугите на професионалистите.

Почистване на боклуци от двор и градина от Майстори.ком

Можем да ви гарантираме бързо, експедитивно и безпроблемно почистване на боклуци от двор и градина в София и областта. Разчистваме стари жилища от битови и строителни отпадъци. Режем храсти; дървета и извозваме огромни количество боклуци до сметище. Така че, ако сте наследили стар имот, който се е превърнал в „буренище“ или мини склад за ненужни вещи и отпадъци – позвънете ни и ние ще решим Вашия проблем!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.