Изхвърляне на стари мебели от къщи и апартаменти

Изхвърляне на мебели в София

Евтино изхвърляне на стари мебели в София

Сигурни има немалко хора, изпаднали в невъзможност да се справят сами с изхвърлянето на старите и ненужни мебели от старо, наследено жилище, в което не живее никой и от години не е почиствано.

Изхвърляне на мебели в СофияСъвременните закони не позволяват да оставите старите и ненужни мебели на улицата или до контейнера за боклук край блока.

Ако нямате време да се заемете с цялостното почистване на старото жилище и изхвърлянето на старите мебели, обърнете се към професионалистите.

Хамали за изхвърляне на мебели в София

Потърсете хамалска бригада в населеното място, в което живеете и уговорете подробностите за услугата, която искате от тях. Каже им каква е площта на жилището, какво искате да правите с мебелите, които са вътре и какво количество и обем са.

Хамалите имат нужда oт тази информация, за да са наясно колко човека ще е най- удачно да дойдат на обекта и какъв транспорт ще им е необходим. Тъй като обикновено се стремят да не губят излишно време и съчетават заявките в зависимост от маршрута, е важно дали ще може буса или камиона да поеме всички мебели, които трябва да бъдат извозени.

Хамалите ще са на посочения от вас адрес в уречения ден и час и ще се заемат веднага с поставената задача. Ако сте решили, че всички мебели са за боклука, хамалите ще изнесат по-малките и ще ги качат на камиона, а големите модули ще бъдат разглобени на парчета още на място. Така ще може да се използва максимално добре пространството в каросерията на товарното превозно средство.

Извозване и изхвърляне на мебели в СофияСлед като всичко бъде изкарано навън и почистено, товарачите ще отпътуват към депото за рециклиране на мебелите. Хамалските бригади има договорни отношения с местата за рециклиране на различни видове отпадъци. Това улеснява многократно цялата процедура. Единственото изискване е мебелите да бъдат разглобени преди да влязат в депото.

Ако все пак сте решили да използвате някои от мебелите, трябва предварително да сте дали инструкции на бригадата, като и da сте дали адреса, на който да бъдат закарани.

Майстори.ком изхвърля мебели и битови отпадъци в София

Винаги може да разчитате на нашите хамалски и транспортни услуги при изхвърлянето на стари мебели в София и региона. С наша помощ ще разчистите старото жилище от всички ненужни вещи, покъщнина и отпадъци за максимално кратък срок от време. Извозваме боклуци до сметище на най-добри цени. Позвънете ни и научете повече за възможностите, при които може да се възползвате от услугите ни за изхвърляне на битови отпадъци – мебели, електроуреди и всякаква друга покъщнина.

1 Comment

  1. Pingback: Извозване на мебели при преместване или изхвърляне | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.