Изхвърляне на битова техника и отпадъци

Изхвърляне на електроуреди и битови отпадъци

Изхвърляне на битова техника в София

Ако съседите ви вече ви казват в прав текст, че старите електроуреди, които сте зарязали на площадката в междуетажното пространство им пречат, значи е време да да потърсите удобен вариант да се отървете от тях. Най-бързо и лесно ще стане с обаждане на телефоните на хамалска бригада.

В никакъв случай не се изкушавайте да ги завлечете до контейнера с битови отпадъци пред блока и да ги зарежете там. Веднага ще имате среща с общинските инспектори и ще ви бъде наложена солена глоба.

Евтино изхвърляне на електроуреди

Изхвърляне на електроуреди и битови отпадъциБитовата техника и електроуредите могат сериозно да увреди околната среда и човешкото здраве. Материалите, от които са изработени, често са вредни и не могат да бъдат оставяни свободно сред природата. Създадени са специални депа за утилизация, които не са достъпни за частни лица. Необходимо е да се поиска специално разрешение и да се плати определена такса.

За да можете да стигнете до депото, ще трябва да си осигурите и подходящ транспорт. Повечето от електроуредите са доста тежки и обемисти. Трудно е за сам човек да се справи с изнасянето и извозването им.

Затова най-разумното и безболезнено решение е повикате хамалите да се заемат с изхвърлянето на битовата техника, която ви е непотребна.

Хамали за изхвърляне на битови отпадъци

Хамалите имат чудесни оферти, особено в месеците, в които хората предприемат основно почистване на дома си или ремонт и затова се стараят да освободят пространството в дома си. Когато се свържете с представител на бригадата, избройте всички уреди, които искате да бъдат изнесени и изхвърлени, както и да определите обема им. Така ще можете да помогнете на хамалите в определянето на превозното средство, с което ще дойдат в дома ви.

Хамалските бригади имат договорни отношения с депата за рециклиране и електроуредите се приемат веднага щом бъдат закарани там.

Големите търговски вериги за бела и черна техника също имат инициатива, насърчаваща изхвърлянето на старите електроуреди на предназначените за това места.

Майстори.ком изхвърля безплатно изхвърляне на електроуреди

Изхвърляне на битова техника и електроуредиНашите хамали могат да ви помогнат за разчистването на всички видове битови отпадъци от дома ви. Не само за старите електроуреди  – хладилник; печка; телевизор; миялна; пералня и т.н. Ние можем да се погрижим за всички ненужни вещи и боклуци в дома ви. Като започнем от старите мебели и стигнем до старите списания; вестници и други предмети от ежедневието, които незнайно защо още държим някъде в мазето или на тавана.

Ще ви осигурим всичко необходимо за изхвърлянето на отпадъците – от транспорт до квалифицирани кадри, които да се заемат с подготовката на вещите.

2 comments

  1. Pingback: Почистване на двор и градина | Maystori.com

  2. Pingback: Изхвърляне на строителни отпадъци след ремонт | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *