Извозване на мебели при преместване или изхвърляне

Хамали за извозване на мебели при изхвърляне

Хамали за извозване на мебели

Мнозина все още пазят навиците си отпреди десетилетия и не изхвърлят старите си мебели след като са ги заменили с нови. Днес вече цените на мебелите са достатъчно достъпни, а и в магазините се предлага огромно разнообразие от артикули, така че е лесно да подмените всяка мебел, която е излязла от строя.

Хората се изкушават да запазят старите си мебели, за да могат да ги използват във вилата и ги оставят на тавана или в мазата с идеята да ги извозят при следващото пътуване. Често, обаче, се оказва че има прекалено много багаж, който не позволява товаренето на обемистите мебели и така се отлага до безкрайност.

Извозване на стари мебели при изхвърляне

Извозване на мебели в СофияВ един момент в мазата или на тавана не може да се влезе заради старите мебели. Още по-неприятно е, когато използваме междуетажното пространство. Тогава пречим и на съседите.

За да не се получават подобни неловки ситуации, потърсете услугите на професионалисти. Позвънете на хамалите, които имат опита и необходимия автопарк, с който да извозят старите ви мебели до депото за рециклиране или до вилата, която се намира извън града.

Хамали за извозване на мебели в София и региона

Доверете се на хамалите. Те са професионалисти и добре знаят как да демонтират и изнесат всяка една мебел, независимо колко голяма е тя. На вас ще ви е доста трудно да се справите с разглобяването и изнасянето на мебелите, а щом мебелите ви още се трупат в дома ви, значи нямате и необходимия транспорт.

Хамали за извозване на мебели при изхвърлянеАко все пак предположим, че се справите с демонтажа и пренасянето и сте се сдобили по някакъв начин с подходящ товарен автомобил, то трябва да знаете, че не можете да изоставите старите си мебели просто така извън града. Трябва да ги оставите на специално предназначен полигон за рециклиране, за което ще трябва ада си платите.

След всичко казано дотук, едно е ясно, най-изгодния начин да се отървете от старите си мебели е да повикате хамалите и те да се заемат с извозването.

Извозваме мебели при изхвърляне или преместване на добри цени

Ние от Майстори.ком можем да ви предложим евтино и дори безплатно извозване на стари мебели в София и региона. В случай, че решите да разчистите дома си от непотребните вещи – позвънете ни! В случай, че ви предстои преместване в ново жилище и имате нужда от помощ за извозването на покъщнината – позвънете ни!

Ние ще ви гарантираме професионални хамалски и транспортни услуги на най-добри цени в съотношение с качеството, което ще получите! Доверете ни се и няма да сбъркате.

2 comments

  1. Pingback: Изхвърляне на битова техника и електроуреди | Maystori.com

  2. Pingback: Изхвърляне на стара офис техника и мебели | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.