Изхвърляне на стара офис техника и мебели

Изхвърляне на офис техника и мебели

Изхвърляне на мебели и оборудване от офиси

Да се отървете от старите офис мебели никога не е бил лесен процес. Независимо дали планирате преместване на офиса и искате да започнете на чисто в новото пространство или просто искате да обновите мебелите и се чудите какво да правите със старите бюра и столове. Но вместо да се заемете сами с изхвърлянето на старите си офис мебели в депото, хамалите могат да ви помогнат да се отървете отговорно от нежеланите мебели и материали, като ви съдействат да се намали вредното въздействие върху околната среда.

Изчислено е, че фирмите изхвърлят около 3 милиона тона мебели ежегодно. Това е огромен брой, който може да бъде драстично намален с правилното процедиране при изхвърляне на стари офис мебели.

Хамали за изнасяне и изхвърляне на офис техника

Изхвърляне на офис техника и мебелиХамалските бригади имат еко подход и правият всичко възможно старите и ненужни мебели да се препродават, да променя предназначението им или да ги даряват на нуждаещи се. Ако някой от мебелите не може да бъде използван или спасен, то със сигурност хамалите ще ги рециклират в съответствие с екологичните изисквания. Като предавате за рециклиране офис мебели можете да спестите пари от процеса на изхвърляне.

Ето как да процедирате, когато имате излишни офис мебели:

Огледайте добре текущото състояние и проверете каква препродажбената стойност на мебелите. Мебелите се почистват старателно и се подготвят за продажна на пазара за мебели втора ръка.

Ако дадена мебел е износена и се нуждае от малко повече внимание и грижа, можете да изработите нова или да смените повредени части. Можете да направите това, ако си заслужава.

Извозване на мебели и офис оборудване до сметище

Изхвърляне и преместване на офис мебелиМебели, които не държат никаква цена при препродажба, но все още пазят своята основна функционалност, се почистват и се даряват на организации с идеална цел.

Всичко, което не може да се използва за изброените по-горе варианти се рециклират. Хамалите използват сертифицирани методи, за да изхвърлят ненужните мебели. За целта извозват всички мебели, които са предварително разглобени, до депото за стари мебели.

Майстори.ком изхвърля офис оборудване, техника и мебели в София

Доверете се на нашите опитни хамали, които могат да се ангажират не само с изхвърлянето на ненужните вече уреди, вещи и оборудване от вашия офис, но и с преместването на новите. Винаги може да разчитате на нашите професионални хамалски и транспортни услуги в София и региона за изхвърлянето или преместването на каквито и да било вещи. Позвънете ни и научете повече за възможността, при която може да се възползвате от помощта ни.

2 comments

  1. Pingback: Изхвърляне на битова техника и електроуреди | Maystori.com

  2. Pingback: Извозване на мебели при преместване или изхвърляне | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.