Извозване на мебели при преместване или изхвърляне

Хамали за извозване на отпадъци

Изхвърляне на мебели до сметище с транспорт под наем

Местенето в ново жилище е голяма емоция. Купили сте дома, който винаги сте мечтали да имате. Изпълнени сте с планове и енергия за обзавеждането му и нямате търпение да се настаните.

Хубавите моменти, обаче, спират дотук. Мебелите от старото жилище трябва да се изхвърлят или да решите как да ги внедрите в новото си жилище. Трудно е сами да успеете с тяхното изнасяне и извозване. Трябва да ангажирате всичките си роднини и приятели. За съжаление, не всеки може да отдели толкова много време и да отсъства от работа, за да окаже помощ на свой приятел и роднина.

Хамали за извозване на мебели

Извозване на мебели и отпадъци в СофияТочно за това са и хамалите. Те ще демонтират всички стари мебели, ще ги изнесат от жилището ви и с подходящ транспорт ще ги извозят до депото за рециклиране или до новото ви жилище, вие ще прецените къде.

Какво трябва да направите, ако решите да използвате хамалски услуги?

В Интернет пространството има множество координати на хамалски бригади. Сигурно ваши познати вече са използвали услугите на някоя от тях и могат да ви препоръчат.

Обадете се на бригадата, която сте си избрали. Заявете желанието си да използвате услугите им за извозване на старите ви мебели. Уточнете деня, в който трябва да стане това. Разяснете им какво е количеството на мебелите, какъв е обема им и къде трябва да се извозят тези мебели. Ако не е по силите ви сами да разясните всички това, помолете да изпратят човек за предварителен оглед.

Евтино извозване на мебели

Хамали за извозване на отпадъциТака на място,член на хамалската бригада ще може сам да види колко трябва да е голяма бригадата, за да се справи с демонтажа и изнасянето на мебелите. Ще има и ясна представа откъде трябва да бъдат изнесени мебелите, тъй като не всички мога да преминат през входната врата. Ще се установи ще има ли нужда от някаква допълнителна техника и, не на последно място, какво транспортно средство ще е необходимо за превоза.

Майстори.ком предлага извозване на мебели в София

Хамалската ни бригада може да ви гарантира професионално, безпроблемно и експресно извозване на мебели в София и региона на отлични цени. Извозваме всякакви мебели и отпадъци – дивани; маси; столове; канапета; гардероби; секции и т.н. Така че, ако имате ненужна покъщнина – позвънете ни и си решете проблемите с едно обаждане по телефона.

Извозването на мебели при преместване или изхвърляне изисква определен тип техника; инструменти и похвати, които са присъщи на всяка професионална хамалска бригада.

1 Comment

  1. Pingback: Изхвърляне и извозване на отпадъци до сметище | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.