Изхвърляне и извозване на отпадъци до сметище

Извозване на отпадъци до сметище

Почистване и извозване на отпадъци до сметище

Хамалските бригади предлагат една изключително удобна за населението услуга – почистване на мазе, таван или жилище и извозване на отпадъците до сметището. Това е удобно за собствениците на жилища особено в градовете, тъй като сметището се намира на километри извън града и се налага да се губи време и усилия за почистването на тези помещения, а в последствие да се търси подходящо превозно средство за извозването на боклука.

Хамали за извозване на отпадъци

Извозване на отпадъци до сметищеХамалите ще с действат експедитивно, с отговорност и професионално и няма да се наложи да нарушите основния ритъм на живота си.

За а се стигне до положителния резултат, трябва да започнете първо от обаждане на телефоните за контакт на избрана от вас  авторитетна хамалска бригада. Дайте адреса, на който трябва да се осъществи почистването, определете удобното време за осъществяване на тази дейност. Опишете какъв точно очаквате да бъде резултата от почистването, за да знаят хамалите как да планират почистването и последващото извозване на отпадъците до сметището.

Тъй като това е доста неприятна и трудоемка дейност, собствениците на жилищни площи отлагат почистването на мазето тавана или старото жилище докато накрая стане крайно наложителна.

Изхвърляне на отпадъци с извозване до сметище

Изхвърляне на битови отпадъци в СофияСлед като хамалите дойдат на място, ще огледат помещението и ще съставят своя план за действие. Всичко зависи до голяма степен от вида и количеството отпадъци, които трябва  да се изнесат от помещението и да се извозят до сметището.

Основната дейност на хамалите ще се изрази в подготовката на тези отпадъци за извозване и изнасянето им от помещението. Тази подготовка може да се осъществи чрез демонтиране, начин на опаковане или специализирана обработка на отпадъците. Демонтиране се налага, когато трябва а се изнасят и изхвърлят някакъв вид обемисти мебели като секции, спални, гардероби и др. По-дребните отпадъци се  от  опаковат в полиетиленови чували, като така изнасянето и извозването им става много по-лесно и бързо. Специфична обработка изискват строителните материали, за да се избегне замърсяване на околната среда.

Професионално почистване и изхвърляне на отпадъци от Майстори.ком

Нашата хамалска бригада може да ви бъде изключително полезна при почистването на стари жилища, офиси или други сгради от каквито и да било отпадъци. Осигуряваме транспорт под наем за преместване, почистване и изхвърляне на всякакви непотребни вещи и боклуци. Разполагаме със собствено сметище за депониране на битови отпадъци, което ни дава възможност да предлагаме БЕЗПЛАТНО услугата изхвърляне на битови вещи и боклуци от жилище – мебели; електроуреди; посуда; вестници; списания и т.н.

1 Comment

  1. Pingback: Изхвърляне на боклуци при почистване на двор и градина | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.