Извозване на гардероб

Извозване на гардероб в София

Преместване на гардероб с извозване

Когато решите да подмените мебелите в спалнята, първото нещо, за което започвате да мислите, е гардероба. Това е напълно оправдано, тъй като тази мебел събира всичките ви дрехи, трябва да е максимално практична и удобна.

Когато подбирате гардероба, трябва да го съобразите с останалите мебели в стаята. Той трябва да си съответства с леглото и останалите допълнения и да не заема по-голямата част от помещението.

Преместване на гардероб и мебели

Преместване на гардеробВ мебелните магазини предлагат добър избор на гардероби в комплект със спалнята или отделно. Добре е да можете сами да съчетаете мебелите в спалнята си. Така ще можете да придадете на помещението по-голяма индивидуалност. След като сте си избрали модела гардероб и спалня, попитайте в магазина предлагат ли транспорт до дома ви и дали е включено пренасянето на кашоните и модулите до жилището ви или ще бъдат разтоварени пред входа на блока или кооперацията. В повечето случаи е така. Пренасянето до дома и сглобяването си е ваша грижа.

Можете лесно да решите този проблем като се обадите на хамалите. Те са професионалисти във всяко отношение и могат да се заемат с транспотирането на вашите мебели, разтоварването им в дома ви и монтажа. Така след покупката ще имате напълно сглобен гардероб, а вашата задача ще бъде само да подредите дрехите си в него.

Извозване на стар гардероб

Достатъчно е да покажете на хамалската бригада къде трябва да бъде разположен новия гардероб и оставете всичко в ръцете на професионалистите. От известно време насам предлагат монтиране на мебелите след пренасянето на кашоните.

Сами ще се убедите, че не е никак леко да бъде сглобен гардероба и всички части да пасната така, че да не скърца, да не се отварят сами вратите и да можете да съберете дрехите си както трябва в него. Затова в последствие ще трябва да го поддържате добре, да смазвате и да пристягате пантите на вратите редовно, за да не висят вратите и да могат да се затварят лесно.

Майстори.ком извършва професионален демонтаж на гардероб

Извозване на гардероб в СофияОпитните хамали, които работят в нашата организация могат да ви предложат професионален; качествен и бърз демонтаж на гардероб и всякакви други мебели – без значение дали ще ги изхвърлите или премествате. Осигуряваме транспорт и всичко необходимо, за да бъде извършена желаната работа в желания период от време.

Можем да ви предложим комплексни или единични хамалски и транспортни услуги в София и региона. Например за преместването на стар гардероб можем да ви осигурим само превоз или комплексни услуги – демонтаж; подготвяне на товара за преместване; неговото преместване и разтоварване и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.