Хамали за преместване на телевизор

Преместване на електроуреди

Местене на телевизор в София

Истински ад е да се местите в ново жилище, особено ако това е за пореден път. Все пак има решение за този проблем. Достатъчно е да потърсите помощта на хамалите и да се съобразите с техните съвети, за да стане преместването много по-лесно и бързо.

Преместване на телевизор и електроуредиЧесто голям проблем за хората, които се мстят в ново жилище, е изнасянето и безпроблемното транспортиране на плазмения телевизор. Той може и да изглежда тънък и лек, но в действителност е доста тежък и изключително крехък.  Не е добра идея сами да се заемете с преместването му, тъй като лесно можете да го повредите. Хамалите най-добре знаят как да го опаковат и транспортират, за да можете още дълго време да му се радвате.

Преместване на телевизор в София

Ако все пак вярвате повече на себе си, заемете се с опаковането му, преди да го изнесете от дома си. Намерете достатъчно одеала, подложки за мебели и лента за опаковане. Можете да си ги вземете от хамалската бригада, която ще транспортира вещите и мебелите ви. Добре опаковайте телевизора. Старайте се да няма открити части, които да се надраскат и счупят при транспортирането. Стегнете добре с опаковъчната лента, за да стои всичко така, както сте го оставили.

След като всичко е направено добре, хамалите могат да го сложат на подходящото място в каросерията на камиона. Те добре занят как да позиционират отделните вещи, мебели и уреди, за да избенат всяка вероятност за увреждане.

Извозване на телевизор и мебели

Преместване на електроуредиСлед пристигането на новото място, вашият телевизор ще бъде внимателно изнесен от камиона и внесен в жилището. Покажете на хамалите къде е новото му място, за да могат да го сложат там след внимателното му разопаковане.

Ако смятате, че можете и сами да се справите, действайте внимателно, за да не развалите нещата съвсем накрая. Не използвайте остри режещи предмети за свалянето на опаковъчната лента. Има реална опасност да счупите дисплея на телевизора.

Майстори.ком мести мебели и електроуреди

Нашата хамалска бригада мести мебели; вещи и електроуреди на най-добри цени в София и региона. Преместването на телевизор или друг тип бяла и черна техника изисква необходимата подготовка – обезопасяване на вещите; осигуряване на безопасен транспорт и възможно най-деликатното им пренасяне по трасето.

Майстори.ком извършва всякакви хамалски и транспортни услуги на територията на София и региона. Позвънете на посочения телефон за контакти и ни се доверете. За другото ще се погрижат яките момчета представляващи нашата организация!

1 Comment

  1. Pingback: Преместване на пералня и електроуреди | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.