Почистване на таван от боклуци

Изхвърляне на боклуци от таван

Изхвърляне на боклуци от таван и мазе

Сигурно вече година отлагате почистването на таванското помещение, което сте запълнили с всякакви ненужни уреди и вещи, под предлог, че може и да ви потрябват един ден. Не се заблуждавайте! Всичко, което не сте използвали в продължение на половин година, няма да ви потрябва и през останалата половина.

Изхвърляне на боклуци от таван с хамали

Изхвърляне на боклуци от таванТова наистина е много досадна дейност, но и тя си има своето безболезнено решение. Достатъчно е да потърсите координатите на хамалска бригада и да уговорите час за посещение. Те ще се заемат професионално с вашия таван и ще го почистят за няколко часа. Всичко, което е за изхвърляне от там, ще бъде извозено със специализирано товарно превозно средство до най-близкото сметище.

Когато уговаряте услугата, ще е добре да кажете на хамалите колко е голямо помещението, какво искате да изхвърлят от него и какво бихте искали да запазите. Опитайте се да ги ориентирате за обема на ненужните вещи, мебели и уреди. Така те ще знаят с какво тоно превозно средство ще трябва да дойдат и от колко човека да се състои екипа.

Евтино изхвърляне на боклуци от таван

В предварително уговорения ден бригадата ще се заме със сортирането на вещите и изнасянето на чувалите с тях. Помещението ще бъде напълно почистено и готово за използване. Трябва да знаете, че сами е трудно да се справите. Боклукът е твърде много, за да бъде изхвърлен в контейнера. За да използвате градското сметище, ще трябва а си платите такса, а вашият автомобил едва ли би могъл да събере всички отпадъци от тавана.

Точно заради това е най-добре да се доверите на професионализма на хамалите, които ще се справят с всички трудности без проблем. Те имат знанията и уменията да работят в такава среда, както и богат автопарк и договор със сметището. Ще почистят препълненото помещение за няколко часа, след което ще можете да използвате тавана си както намерите за добре. И всичко това за почти символична сума.

Майстори.ком изхвърля боклуци от таван в София

Почистване на тавани и мазетаНашата хамалска бригада ще изхвърли без абсолютно никакви проблеми всички видове отпадъци; стари мебели и ненужни вещи от дома ви. Било то от мазето; тавана; гаража; двора или друга част на жилището ви. Не хабете нерви; време и средства – повикайте яките момчета на Майстори.ком, които ще се погрижат за проблема ви още на мига!

Ние сме специализирана бригада в сферата на хамалската и транспортната дейност. Имаме огромен опит в почистването на стари жилища от ненужни вещи и битови отпадъци. Осигуряваме транспорт до всяко сметище в София и региона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.