Почистване на апартамент от боклуци

Почистване на боклуци от апартамент

Изхвърляне на боклуци от апартамент

Осъществили сте заветната си мечта да се преместите в собствено жилище и вече всичко сте организирали. Всичките ви вещи са опаковани надлежно и предстои всичко да бъде транспортирано до новия дом. Всичко звучи прекрасно, почти на финалната права сте. За съжаление, не е точно така.

Хамали чистят апартаменти от боклуци

Почистване на боклуци от апартаментДоброто възпитание и култура изискват да оставите използваното жилище в пълен ред, независимо дали е ваше и го продавате или сте го използвали под наем и сега ще го предадете обратно на собствениците му. Работата около преместването е доста ангажираща и едва ли ще имате време след като сте преместили всичко, да се върнете и да чистите на стария адрес. Кой ще подрежда новия ви дом през това време?

В този случай има чудесно решение и не трябва и за миг да се  чудите какво да правите. Добавете и тази услуга, когато уточнявате с хамалите какво искате да направят за вас. Наред с изнасянето, опаковането, транспортирането и разтоварването, можете да ангажирате хамалите и с почистването на старото ви жилище. Така няма да имате грижата за нищо след като прекрачите прага му.

Изхвърляне на отпадъци от апартамент

Хамалите ще разглобят и изхвърлят всички стари и ненужни мебели, които сте оставили, защото не са ви необходими. Ще направят основно почистване на всички помещения в старото жилище и ще изхвърлят всичко ненужно. Разбира се, няма да пропуснат и мазето и тавана. Със сигурност не сте отделяли време да ги почиствате и подреждате, а сега след преместването е още по-голям хаос.

Добра идея е да наемете хамалите да направят основно почистване на жилището, което сте закупили, за да можете да се нанесете без притеснения и да не губите излишно време първо да чистите, после да подреждате мебелите и вещите си. Ако не сте сигурни как е било използвано новото ви мазе, можете да поръчате почистване и дезинфекция преди да наредите зимнината си там. Добрата хигиена винаги е задължителна.

Извозване на боклуци от жилище в София

Изхвърляне на боклуци от жилищеНашата хамалска бригада може да изчисти жилище, къща или друг обект от всякакви видове строителни или битови отпадъци. Единственото, което трябва да направите е да ни позвъните. За останалото ще се погрижим ние. Осигуряваме необходимите инструменти; техника; транспорт и препарати за изчистването на апартамента; мазето; гаража или друг обект от ненужни вещи или отпадъци.

Майстори.ком гарантира качествено; професионално и сигурно изпълнение на задачите, които ни поставите. Разполагаме с необходимия опит и рутина, за да почистим дори най-замърсените помещения!

1 Comment

  1. Pingback: Изхвърляне на мебели в София | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.