Изхвърляне на меки мебели и стара секция

Изхвърляне на меки мебели и секция 0888 033 057

Често отлагате до безкрайност изхвърляне на меки мебели и извозването на старата секция. Толкова много харесвате ъгловия диван на витрината на мебелния магазин, но се чудите как да постъпите, за да освободите място у дома и да си купите мечтания диван.

Защо да потърсим хамали за изхвърляне на стари мебели

Не се заемайте сами с изхвърлянето на ненужните мебели. Няма да се справите. И двете са тежки и обемисти. Двама човека трудно биха се справили, какво останало за един. Най- добрия вариант в случая е да се обадите на хамалска фирма. Този вид фирми имат опита и необходимото оборудване за извършване на дейността. Транспортирането и утилизацията на стари мебели е една от основните им дейности. Затова се доверете на професионалистите.

Изхвърляне на меки мебели

След като сте подали заявка за услугата, на посочения адрес ще дойде представител на фирмата, който ще прецени мащаба на дейността, ще разработи подробен план с дата, час и маршрут. Ще определи необходимия брой хамали, които трябва да дойдат при вас, както и вида на транспортното средство, което ще е подходящо.

Как работят хамалите

В определения ден на вашия адрес ще дойдат хамалите и веднага ще се заемат с демонтажа и разглобяването на секцията и меката мебел. След като приключат с това, ще изнесат отделните модули и части, след което ще ги натоварят на  камиона. Бъдете сигурни, че след разглобяването и пренасянето хамалите внимателно ще почистят работното си място и ще оставят дома ви напълно чист. Изнасянето на старите мебели ще направят така, че да не увредят останалата покъщнина, стените или пода. Те добре знаят, че носят отговорност, ако се получи подобен фал.  Хамалите са хора с достатъчно опит и познания и трудно биха допуснали подобна небрежност.

След като са приключили с почистването и товаренето на мебелите, камионът се отправя към депото за утилизация.

Оставяйки ангажимента по транспорта и утилизацията на старите ви мебели в ръцете на професионалистите. Така ще успеете да спестите много време и усилия. Ще спестите и доста финансови средства.

Единственото усилие, което се изисква от ваша страна, е да се обадите на телефоните на фирмата, да отговорите на въпросите, които са важни за организацията на извозването и утилизацията. Оттук нататък всички отговорности се поемат от хамалите.

Така няма да се налага да викате приятели или познати, които да ви помагат при изнасянето на старите мебели от дома. Няма да се чудите как да съберете всичко това в лекия си автомобил или кой от познатите ви има по- голяма кола, за да ви услужи с нея.

А утилизацията? Ще трябва да заплатите такса, за да бъдат взети старите мебели в депото за утилизация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *