Преместване на магазин и оборудване

Извозване на техника от магазин

Преместване на магазин и офиси

Когато нещата стигнат до местене на жилище, офис, магазин или ателие, трябва да се повика помощ. Най-логично тя трябва да бъде професионална. Хамалите са тези, които ще откликнат на нуждите ви при преместване от всякакъв тип.

Досещате се, че преместването на един магазин би отнело много време на собственика. Така бизнесът неминуемо ще пострада заради дългото време, в което няма да е активен, но и заради новото местонахождение. Ще мине време докато старите клиенти свикнат с новото разположение, а новите да научат, че има нов магазин.

Професионалисти за преместване на оборудване и техника

Преместване на магазинТочно заради това, ако се наложи подобно преместване, то трябва да стане по възможно най-бързия начин. Обадете се на хамалска бригада. Запознайте ги с подробностите – кога трябва да стане това преместване, какво е количеството обзавеждане, което трябва да се мести, стария и новия адрес на магазина. При нужда може да поискате посещение за безплатен оглед от представител на бригадата. Така хамалите ще могат да ви назоват точна цифра за услугата и ако ви устройва, можете да подпишете договора.

След това хамалите ще пристъпят към подготовка за преместването. Ще се заемат с опаковането демонтирането, разглобяването и товаренето на цялото обзавеждане на магазина и стоките, ако има такива.

Хамали за преместване и извозване на техника от магазин

Хамалите ще ви помолят да съставите инвентаризационен списък, по който да се отмятат всички неща, които се товарят на камиона и след това се разтоварват. Така ще можете да сте сигурни, че нищо няма да се загуби по пътя.

След разтоварването, всичко ще бъде надлежно разопаковано и монтирано на посоченото от вас място. Хамалите ще се справят блестящо с поставената от вас задача и няма да ви загубят времето. Всичко ще стане бързо и акуратно, за да может бизнеса ви да продължи да функционира така, че да не ви навреди преместването.

Често хамалските бригади правят изгодни отстъпки за редовни клиенти, затова питайте от какви промоции можете да се възползвате.

Майстори.ком премества оборудване от магазин и техника

Извозване на техника от магазинИмате нужда от бързо и експедитивно обслужване, за да преместите своя бизнес на новото място? Доверете се на нас и в рамките на няколко часа ще бъде извършена работата, за която сте ни наели. Осигуряваме транспорт; квалифицирани кадри и всичко необходимо за безопасното преместване на цялото оборудване.

Позвънете на 0888 033 057 ще уточним всички подробности около преместването на магазина – дали това включва стока; оборудване; стелажи и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.