Почистване на мазета и тавани в София

Евтино разчистване на мазета и тавани от отпадъци

Пролетта е сезонът, който мнозина използват за почистване на целия си дом. Точно тогава трябва да се погрижите и за състоянието на таванското си помещение.  Със сигурност в него има огромни купчини с чували, пълни със стари дрехи, вещи и ненужни мебели и електроуреди, които никога повече няма да използваме, но все не остава време да се погрижим за тях. Не отлагайте това почистване и веднага се заемете с надлежното изхвърляне на отпадъци и ненужни вещи от тавана на вашето жилище.

Почистване на мазета и таваниВнимателно трябва да се съберат боклуците, старите вещи и уреди, да се почисти основно, Ако има нужда от някакъв козметичен ремонт при наличие на мухъл, да се предприеме.

Изхвърляне на отпадъци от мазета и тавани

Можете да ангажирате цялото семейство със спешното почистване и изхвърляне на отпадъци. Възложете задача на всеки член на семейството, така работата ще приключи максимално бързо.

Можете да организирате и гаражна разпродажба, където да разпродадете за символични суми, всичко, което се намира на вашия таван и за вас е само боклук.

Ако все пак не ви се занимава с това, можете да повикате хамалска бригада. Запазете си ден за почистването. Хамалите ще се заемат отговорно със задачата и ще приключат за максимално кратко време.

Те ще съберат ненужните вещи от тавана и ще се заемат с ремонтирането на участъците, в които има следи от мухъл. Това е често срещано, тъй като е възможно да се е появил теч от покрива през есенно- зимния период. Отстраняването на мухъла е задължително, за да не се разпространи в цялото помещение и така да нанесе огромни щети не само на помещението, но и на вещите, съхранявани в него.

След приключване и на ремонтните дейности, хамалите надлежно ще почистят работното си място, ще съберат в полиетиленови чували всичко, ще ги натоварят на превозното средство, с което са дошли и ще се  насочат към депото за изхвърляне на отпадъци.

Извозване на отпадъци от мазета и тавани

Ние можем да ви осигурим всичко необходимо за изхвърлянето на битови, строителни или други видове отпадъци от мазета, тавани, гаражи, жилища и т.н:

  • Опитен хамалски екип
  • Подходящ транспорт
  • Гарантирано най-ниски цени
  • Бърза, точна и адекватна намеса

Изхвърляне на боклуци от мазета и тавани в СофияДоверете се на хамалските и транспортни услуги на Майстори.ком за изхвърляне на отпадъци и няма да сгрешите. Спестете си цялата разправия, която може да ви коства много повече от първоначалните Ви очаквания. Не губете време и нерви, а оставете нещата в ръцете на професионалистите!

Изхвърлянето на стари мебели, електроуреди и всякакви други вехтории може да стане в рамките на няколко часа, стига да направите нужното. А, то е – обадете се на телефон 0888 033 057 и оставете всичко в наши ръце!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.