Почистване на двор с рязане на храсти

Изхвърляне на боклуци от двор

Изхвърляне на боклуци от къща с двор в София

След продължителното дъждовно време съвсем логично е да израстне доста трева и бурени по дворовете. Част от собствениците на къщи с двор са пенсионери и успяват да се грижат за поддръжката на имота си като косят тревата и редовно почистват дворните си пространства. Не стоят нещата с хората, които са на работа и разполагат само с два почивни дни в седмицата. За тях, обикновено, е доста трудно да полагат подобни редовни грижи и в един момент дворът става като необитаем.

Какво препоръчват специалистите в такъв случай?

Рязане на храсти и почистване на боклуци от дворЗа да не се налага да работите в двора след като сте се прибрали след осем часов работен ден, обърнете се към хамалска бригада. Хамалите предоставят услуги по поддръжка на дворовете, които включват косене на трева, почистване на двора от боклуци, листа и натрошени клони.

Те разполагат с необходимата техника, за да могат да се справят качествено и бързо със задачата. Достатъчно е да се свържете с избрана от вас бригада, да уточните от какви услуги конкретно имате нужда и кога ще ви е възможно да осигурите достъп до имота, който има нужда от почистване и косене. Може да се наложи да дадете малко по-обстойна информация за това колко е голям двора, целия ли ще трябва да се коси, много боклуци ли има за събиране, ще искате ли да се разваля някоя барака или ненужна постройка и др.

Хамали за почистване на двор с изхвърляне на боклуци от къща в София

Така хамалите ще съберат необходимата им информация и ще могат да преценят колко човека ще дойдат на място, с какво превозно средство ще е подходящо да пристигнат, за да могат да натоварят всичкия боклук, който ще съберат по двора. Колкото по-изчерпателна информация им предоставите, толкова по-бързо ще могат да ви кажат точна цена за услугата.

От вас няма да се иска нищо друго, освен да предоставите достъп до имота и след извършване на услугата, да платите предварително уговорената цена.

Майстори.ком изхвърля евтино боклуци от двор

Изхвърляне на боклуци от дворНашата хамалска бригада може да ви гарантира безпроблемно, бързо и ефикасно почистване на ненужни вещи и отпадъци от дома ви. Ако сте превърнали задния си двор в мини-сметище или просто искате да внесете ред и чистота достойна за табелката „образцов дом“ – ние сме на среща! Режем храсти и стари дървета. Извозваме всякакви видове отпадъци от жилище до сметище. Може да разчитате на нас дори при най-тежките ситуации, в които сте попаднали. Просто ни се обадете и работата ще бъде свършена в предварително уговорените срокове, без забавяния или допълнителни увеличения в цената!

1 Comment

  1. Pingback: Изхвърляне на битови отпадъци от жилище в София | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.