Извозване на стари мебели в София

Евтино извозване на стари мебели в София и региона 0888 033 057

Във всеки дом има излишни мебели, които не използваме от години, но и не сме изхвърлили заради някаква сантиментална причина. Те заемат място в мазата, на тавана, на терасата, в коридора или дори в стаите на жилището.

В един момент всички тези излишни мебели започват да заемат много място. Пречат осезателно и развалят визията на жилището. Вместо да бъде приветливо и уютно, то прилича на някакъв склад за стари вещи.

Извозване на мебели в СофияЗа да не се случи това с вашия дом, направете заявка за извозване на мебелите час по- скоро. Съчетайте изхвърлянето на старите мебели с почистване на жилището и изхвърляне на всичко ненужно от него. Всеки един електроуред или вещ, които не сте използвали вече година, определено няма да ви трябват повече. Изхвърлете ги.

Извозване на мебели с хамали

Както се организира извозване на мебели, така има организирано извозване и на електроуреди. Извадете всички ненужни мебели и електроуреди и се отървете от тях по правилния начин.

Почистете качествено старите си мебели и преценете какво можете да продадете, какво можете да използвате и какво можете да изхвърлите.

Не можете да оставите ненужните мебели до контейнера за боклук. На момента ще бъдете санкционирани за това. Има специални изисквания за изхвърляне на старите мебели. Осъществява се извозване на мебелите до специализираните депа, където се извършва тяхната утилизация.

Евтино извозване на мебели от Майстори.ком

За да сте в унисон с правилата, обадете се и дайте заявка за извозване. Така ще сте наясно кога ще е необходимо да бъдете в жилището си, за да могат хамалите да изнесат всичко, предназначено за сметището. Това няма да отнеме много време. Хамалите са професионалисти, които имат натоварен график и уважават и вашето време. Не се притеснявайте за интериора на жилището си. Хамалите знаят как да демонтират старите мебели и как да би изнесат, за да не навредят на всичко останало.

Те сръчно ще изнесат всичко, което сте преценили, че е за изхвърляне, ще го натоварят на камиона и ще се отправят към сметището.

Транспорт под наем за извозване на мебелиНие можем да ви осигурим транспорт под наем за извозване на вещи при преместване на офис обзавеждане или личен багаж. Ще ви гарантираме комплексно и най-добро обслужване във всеки един момент, в който ни потърсите. Гарантираме висококачествено изпълнение на всички услуги, които предлагаме:

Свържете се с нас и научете повече за хамалските и транспортните услуги, които предлагаме в София и начина, по който може да се възползвате от тях!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.