Преместване на багаж и лични вещи

Преместване на багаж с транспорт под наем

Предстои ви преместване в ново жилище и вече сте планирали всичко, но в последния момент се оказва, че нямате транспорт, с който да извозите вещите, то не унивайте. Винаги може да разчитате на професионалната намеса на някоя хамалска бригада, която да ви осигури транспорт под наем на отлични цени.

Преместване на багаж и лични вещиНие от Майстори.ком разполагаме с необходимия хамалски опит, за да се справи в подобни „експресни ситуации“. Хамалите, които работят при нас са преминали през необходимото обучение и както се казва, дори на сън да ги бутнеш, ще знаят какво да направят във всеки един момент!

Преместване на багаж

Майстори.ком може да ви предложи две възможности, когато става дума за преместване на багаж – частично или комплексно. В случай, че имате нужда само от транспорт – ще ви осигурим такъв. Можем да изпратим дори няколко микробуса, за да осигурим бързото и експедитивно приключване на работата.

В другия случай, ще се заемем с всичко. От-до. Като започнем от опаковането и подготвянето на вещите за преместването им до самото им извозване до новото жилище и разтоварването им. При желание можем да се заемем и с монтажа на многосъставните вещи, с които често срещаме трудности при сглобяването или разглобяването им – секции, кухненски шкафове; гардероби и т.н.

Изхвърляне на ненужни вещи

Често се случва в такива моменти да решим, че някои вещи вече не са ни потребни и е по-добре да се разделим с тях. Да ги оставим в миналото. В такъв случай отново може да се доверите на нас. Не знаем дали сте запознати, но този тип отпадъци спадат в графа „битови“, но не онези, които изхвърляме в ежедневието си. Те се предават в специализираните депа, които се занимават с тяхното утилизиране и рециклиране. Това могат да бъдат всякакви – мебели; електроуреди; посуда; дрехи и т.н.

Преместване на багаж и лични вещи цениВинаги може да разчитате на професионалните хамалски и транспортни услуги на Майстори.ком в София и региона. Свържете се с нас и за всичко останало, ще се погрижим ние. Без значение дали става дума за изхвърляне, преместване или извозване на вещи или друг тип товари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.