Почистване на мазе, таван и гараж от боклуци

Евтино почистване на мазе и таван от ненужни вещи

Изхвърлянето на боклуци от мазе, тавана или гараж, се отличава по няколко ключови характеристики в сферата на хамалските и транспортните услуги:

  • Подготовка
  • Изнасяне
  • Извозване
  • Утилизиране на отпадъците.

В зависимост от обема на работата и най-вече от това дали имате достатъчно свободно време и желание да се заемете с тази работа, е хубаво да прецените нуждаете ли се от професионална помощ или не.

почистване на мазеМного хора предпочитат да си спестят всички тези усилия, нерви и време, които коства хамалската дейност. Ако можем да ви обрисуваме с думи това, което ви очакваме, то бихме го направили по следния начин:

„Хубав слънчев ден, който трябва да прекарате сред купчина отпадъци в меко казано неприветлива обстановка – влажни и тъмни помещения; прах и боклуци навсякъде и за капак – компания ще ви правят неканени гости, като мишки, хлебарки и дори прилепи…“

Така че, сами за себе си ще прецените кой е по-добрия вариант – да се заровите сред боклуците или да се възползвате от свободното си време и да наемете професионални хамали за тази цел.

МАЙСТОРИ.КОМ ИЗХВЪРЛЯ БОКЛУЦИ ОТ МАЗЕТА И ТАВАНИ

Може да разчитате на нашите хамалски и транспортни услуги в София, когато става дума за изхвърляне на битови и строителни отпадъци. Ние ще се заемем с цялата дейност – от организирането и планирането на изхвърлянето до утилизирането на отпадъците. Ключът към успешната експедитивна работа, се крие именно в „дребните“ на пръв поглед неща, като например – разглобяването и опаковане на вещите, които ще се изхвърлят; начинът, по който ще бъдат изнесени; скоростта на работа и други подобни дейности, които малко или много оказват влияние върху крайния резултат на проекта.

Изхвърляне на боклуци от мазе

Изхвърляме отпадъци от мазе в жилище или кооперации. Изнасяме посуда; боклуци; автомобилни и машинни части; стари дрехи; мебели; електроуреди и всякакви вещи, от които желаете да се отървете.

Изнасяне и изхвърляне на боклуци от отпадъциНай-сериозните затруднения при изхвърлянето на отпадъци от мазе са свързани с изнасянето им. Предвид тесните помещения и стълбища, които представляват те и понякога се получава следната ситуация – трябва да се изнесе огромна вещ от там. Хубавото е, че щом по някакъв начин е била вкаран там, то със сигурност ще може да се изнесе.

Изхвърляне на отпадъци от таван

Общо взето проблемите при изхвърлянето на боклуци от тавана са сходни с тези при мазето, но има още едно сериозно изпитание за физическите възможности на хората, които са се захванали с тази работа – свалянето им от най-високия „етаж“ на сградата. Понякога не е възможно използването на асансьора, когато става дума за жилищна кооперация. Също така е невъзможно да се използват алпинистките прийоми и единствения начин е – „на ръка“.

Контейнер под наем

В случай, че решите сами да се захванете с почистването, но нямате възможност да ги извозите до сметището – МАЙСТОРИ.КОМ ще ви осигури транспорт под наем и контейнер, в който да ги натоварите. За нас остава грижата да ги закараме до сметището за утилизиране.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.