Почистване на мазе и таван в София

Почистване на таван и гараж

Изхвърляне на стари мебели и боклуци при почистване на мазе и таван 0888 033 057

Един голям таван може да бъде едновременно благословия и проклятие за своя собственик.

В архитектурно отношение, тавана е пространството директно под покрива и над най-горния етаж на къщата. Това е негостоприемно място, което е нормално студено през зимата и безкрайно горещо през лятото. Функционално, той е склад за остатъците от нашето минало.

В един момент решавате да продадете жилището си и купувачът иска да разгледа всичко, което ще бъде евентуално негово притежание. Какво ще му покажете?

Налага се спешно да направите разчистване в помещението, за да може да бъде огледано от кандидат купувача. За почистване на мазе и таван е желателно да потърсите професионалисти, но все пак, ако решите сами да го направите…

Ще е голям плюс, ако поне веднъж годишно сте правили някакво почистване или подреждане на тавана. В противен случай това ще бъде непосилна задача. Тогава ще е най- добре да повикате хамалите да ви помогнат в разчистването.

Ако от години не сте изхвърляли нищо от там е напълно вероятно да намерите всякакви забравени предмети и вещи от детските години на порасналите ви деца.

почистване на мазе и таван

Направете някакво разпределение на всички, вещи, които сте открили на тавана. Със сигурност там ще има неща, които имат антикварна стойност. Обадете се на ценители или продавачи на подобни предмети, за да могат да ги огледат и да ви платят полагаемата цена.

Други вещи и предмети вероятно няма да стават за употреба и ще се наложи да бъдат изхвърлени. С това най- успешно ще се заемат хамалите. Те ще съберат и изнесат всичко ненужно и ще го закарат на сметището.

Ако намерите някои по- сносни мебели там, можете да ги подарите на някой познат, за който знаете, че има нужда от такива. Много успешни днес са т. нар. гаражни разпродажби. Така бързо ще се отървете от ненужното, а и ще изкарате някой лев.

След като сте освободили целия терен, старателно почистете от прах и мухъл, ако се е появил такъв. Не рискувайте да изпуснете добрата сделка заради някакво петно мухъл, което сте пропуснали.

Винаги, когато имате нужда от помощ може да се възползвате от хамалските и транспортните услуги на Майстори.ком. Ние можем да ви избавим от всички непотребни вещи, отпадъци и други вехтории от Вашия дом. Позвънете ни и няма да съжалявате нито за миг, дори напротив. Сигурни сме, че веднъж възползвалите ли се от услугите на опитни хамали – винаги ще го правите занапред.

Майстори.ком изхвърля стари мебели при почистване на мазе и таван, гаражи и жилища. Осигуряваме превоз и професионална опитна ръка, която е минала през необходимото обучение, за да ви гарантира бързо, безопасно и отлично свършена работа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *