Извозване на отпадъци в София

Хамали за почистване и извозване на отпадъци

На никому не му е излишна професионална помощ, когато става дума за изхвърлянето на всякакъв тип отпадъци – битови; строителни и т.н. Винаги по-добрия вариант е да оставиш всичко в опитните ръце на хора, които с години са си изкарвали и продължават да си изкарват прехраната с тази трудова дейност, отколкото да се опитваш да „откриеш топлата вода“.

Хамалите на Майстори.ком може да ви предложи професионалните си услуги при извозване, почистване и изхвърляне на всякакъв тип отпадъци. Нашите работници са сертифицирани в сферата на хамалската дейност и могат да ви гарантират експедитивното изпълнение на всяка една от посочените услуги.

Извозване на отпадъци

За извозването на отпадъци не е необходимо само „някакво транспортно средство“, както си мислят много хора. Безспорно без подходящ превоз няма как да се извозят отпадъците до сметището, но цялата дейност е „последваща“ от куп други свързани с подготовката на товара; изнасянето му и т.н.

В зависимост от типа на боклуците, които ще се изхвърлят, се определя какво ще бъде предприето, за да се оптимизират максимално усилията на работещите и да не се губи излишно време.

Изхвърляне на битови отпадъци

Преди да посочим как се изхвърлят битовите отпадъци, трябва да дадем „дефиниция“ за това кои типове боклуци спадат в тази категория. Битов отпадък се нарича всяка ненужна вещ или предмет, който използваме през ежедневието си. Тук трябва дебело да подчертаем, че не става дума за отпадъци от храна; опаковки и прочие. Хамалите на МАЙСТОРИ.КОМ изхвърлят стари мебели; електроуреди; посуда; автомобилни или железни части от машини; дрехи и т.н.

За тяхното изхвърляне, се предприемат съответните действия. Например, ако се изхвърля старо обзавеждане, се определя начина, по който ще бъде изнесено – демонтаж; опаковане и т.н. Друг пример – ако ще се изхвърлят боклуците от мазето или тавана, се взима предвид обстановката; количеството на боклуците и техния вид.

Общо взето – изхвърлянето изглежда „еднообразно“, но няма как да разберете, че водата е студена, без да се влезе в морето..нали така?

Изхвърляне на строителни отпадъци

Понякога е задължително изхвърлянето на строителните отпадъци да се повери на специализирана фирма в областта. Това се налага, когато става дума за боклуци, които могат да бъдат опасни за околната среда. Разбира се, сами може да се избавите от отпадъците, които са се образували след приключването на ремонтните дейности в дома ви, но не си мислете, че това е лесна работа.

Как можем да се възползваме от услугите на МАЙСТОРИ.КОМ

Просто се свържете с нас и за всичко останало, ще се погрижим ние. В зависимост от нуждите, които имате, ние можем да ви предложим различни решения. Например при изхвърлянето на строителни отпадъци, ние можем да ви осигурим транспорт за тяхното извозване или контейнер под наем, в който да ги натоварите. Това важи и за останалите типове боклуци, които желаете да изхвърлите.

Освен за извозване на отпадъци, може да ни потърсите още при преместване или при нужда от транспорт за доставка на багаж; стоки или строителни материали.

Ние сме отворени за всякакви въпроси и не се срамувайте да ни ги зададете. Изпращаме човек на оглед, преди да бъде започната работа и най-важното – ОТЗОВАВАМЕ СЕ В ДЕНЯ, В КОЙТО НИ СЕ ОБАДИТЕ. Или иначе казано – днес ни се обаждате за изхвърляне на стар диван и до минути при вас ще пристигне мобилен екип на МАЙСТОРИ.КОМ, който ще се заеме със задачата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.