Изхвърляне на стара спалня и гардероб с хамали

Евтино изхвърляне на стара спалня, гардероб и мебели в София

След като сте приключили с ремонта на всички други стаи, време е да обновите и спалнята си. Няма да е достатъчно само да освежите боята и подовата настилка. Със сигурност ефектът ще е по- добър, ако смените и обзавеждането.

Изхвърляне на спалня

Старата спалня вече скърца и дори понякога таблата се откача. Това никак не допринася за уюта и удобството ви в стаята, която по принцип трябва да се използва за почивка и релакс. Какъв релакс можете да искате, когато нито леглото ви е удобно, нито гардероба. Те вероятно са наследство трето поколение. Няма как да останат в добро състояние при толкова дълга употреба.

Изхвърляне на гардероб

Разгледайте предложенията на водещите магазини и си изберете тези мебели, които са подходящи за вашия стил, място в стаята и идея. След като сте си харесали  спалнята и гардероба, обадете се на хамалите. Уговорете с тях извозването на старите спалня и гардероб до сметището и извозването на новите мебели до дома ви.

Хамали за изхвърляне на стара спалня и гардеробОще с идването си хамалите ще се заемат с демонтирането на отделните части на спалнята. Ще свалят таблата, ще разглобят рамката на леглото, ще разглобят и отделните модули на гардероба. Тези части, които не биха могли да се разглобят, хамалите ще натрошат, за да не се налага да носят толкова тежки предмети. Все пак мебелите отиват за рециклиране в депото, а не за използване отново. И без това според изискванията на депата за отпадъци, се изисква да бъдат направени на по- малки детайли преда да бъдат предадени.

На пазара има чудесни предложения за стилни и удобни гардероби и спални. Няма начин да не намерите модел, който ви допада.

След като старите мебели бъдат откарани на сметището, хамалите ще отпътуват към магазина, в който сте платили новите си  спалня и гардероб, за да натоварят новите попълнения.

Всичко взето от магазина ще бъде разтоварено и сглобено след пренасянето. Не рискувайте сами да се заемете с тази не толкова проста задача.

Изхвърляне на гардеробХамалите на МАЙСТОРИ.КОМ винаги са на разположение за такива и други подобни задачи, които изискват сръчност, сила и експедитивност. Ние предлагаме изхвърляне на гардероб, спалня и всякакви други мебели. Осигуряваме необходимата техника и транспорт. Създаваме нужната организация за експедитивното изхвърляне на всички битови отпадъци. Казано с най-прости думи – позвънете ни и си спестете цялата „дандания“, с която може да се сблъскате, ако не разполагате с някое от ключовите неща за извършването на работата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.